NIEUW
AGERUL GOTA A GOTA

Agerul Gota a Gota bij Alla Marca Food: 

Alla Marca Food is verheugd om de lancering aan te kondigen van Agerul Gota a Gota, een exclusieve lijn van natuurlijke parfum druppels, nu beschikbaar voor onze zakelijke klanten in Amsterdam en Rotterdam. Dit product  biedt een unieke mogelijkheid voor retailers, groothandels en andere zakelijke partners die op zoek zijn naar hoogwaardige en onderscheidende producten om aan hun assortiment toe te voegen.

Hoe wordt het gebruikt?

De Gota a Gota luchtverfrisser van Agerul biedt een eenvoudige en effectieve manier om elke ruimte te verfrissen en te voorzien van een aangename geur. Door de hoge concentratie van dit product is slechts een kleine hoeveelheid nodig voor een langdurige frisheid. Hier volgt een gids over de diverse toepassingen:

  • Ruimtes: Voeg een paar druppels toe aan uw mopwater of direct op stofzuigerfilters om een frisse geur in woonkamers, slaapkamers en gangen te verspreiden.
  • Badkamers: Een paar druppels in de hoeken van de badkamer zorgen voor een aanhoudende frisse geur en neutraliseren ongewenste geuren.
  • Keukens: Elimineer kookgeuren door enkele druppels aan het aanrecht of de spoelbak toe te voegen na het schoonmaken.
  • Kasten: Een druppel op een stukje stof of papier in de kast kan kleding fris laten ruiken.
  • Auto’s en Kantoren: Een druppel op de matten of stoelen helpt de ruimte fris te houden.
  • Elektrische Luchtverfrissers: Gota a Gota kan ook dienen als navulling voor elektrische luchtverfrissers. Voeg de druppels toe volgens de instructies van het apparaat voor een continue verspreiding van de geur.

Voor Offertes en Partnerschappen

Geïnteresseerd in het toevoegen van Agerul Gota a Gota aan uw assortiment? Wij bieden op maat gemaakte offertes die aansluiten bij uw specifieke zakelijke behoeften. Voor meer informatie of om een gesprek aan te gaan over partnerschapsmogelijkheden, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via het klantenformulier op onze website of via info@allamarcafood.nl

Meld je aan als klant

Welkom bij Alla Marca Food, waar de smaken van de mediterrane keuken tot leven komen! Wij nodigen je uit om deel uit te maken van ons assortiment en te profiteren van hoogwaardige mediterrane levensmiddelen. Meld je aan als klant en ontdek een wereld van authentieke smaken, exclusieve aanbiedingen en een gepersonaliseerde winkelervaring.

Meer dan
2.000 Verschillende producten

Inmiddels meer
dan 28
jaar ervaring

heden
3 Verschillende
vestigingen